reklamlar

haberler

manşet haberler

Personel Sağlık Personeli Sağlıkçılar PersonelSaglik.NET

Monday, March 7, 2016

Genç Kalmanın Sırrı Nedir? Yüz Yogası Ayşe Tolga - ATV haber

Yüzümüzdeki kaslar, yaşımız ilerledikçe gevşiyor, sarkmalar oluşuyor. Çoğu insan, özellikle bayanlar bundan çok şikayetçi. Bazı klinik yöntemler ile bu sorunların önüne geçiliyor fakat tamamen doğal bir şekilde bunun çözümü var. Bu çözümün adı Yüz Yogası. Seksenler dizisi oyuncusu Ayşe Tolga, yüz yogasını anlattı. Yüz yogası düzenli yapılırsa, beş yaş gençleşebilirsiniz. ATV haber bunu konu aldı...

Ayşe Tolga hangi hareketleri yapacağınızı anlattı. İyilik Sende kitabına imza atan Ayşe Tolga, kitapta yüz yogası yazısı ile dikkat çekti. Her hareket 15 saniye durup 5 er kez tekrarlanacak, her tekrarın arasında 15 saniye olduktan sonra, hareketlere devam ederiz. Ayşe Tolga doğal genç kalmanın yönteminden bahsetti.

Hemşire forması online satış

 

Ayşe Tolga Kimdir?

Ayşe Tolga (d. 9 Haziran 1973, İstanbul), dizi ve sinema oyuncusu. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü mezunu. Sahne ve görsel sanatlar, reklam konularında ek eğitim programlarına katıldı. Moda, sağlık, spor, sanat ve kültür konularında yaşam biçimi programları yapımcı ve sunucusu. "Life-style" alanında moda ve diyet konulu reklam çalışmalarında yaratıcı yönetmen ve oyuncu olarak görev alıyor; çeşitli reklam ajanslarına danışmanlık yapıyor. 1994-1996 yılları arasında rol aldığı Şehnaz Tango dizisiyle tanınır. Ayrıca Ezel Akay'ın yönettiği Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? filminde Nilüfer Hatun'u canlandırmıştır. 24 Temmuz 2013 tarihinde eşi Marsel Eskinazi'den boşanmıştır.

No comments:

Post a Comment

Haberdata.com Güncel Son Dakika Haberleri