reklamlar

haberler

manşet haberler

Personel Sağlık Personeli Sağlıkçılar PersonelSaglik.NET

Wednesday, March 16, 2016

ÖZELSA FORMA Emin Adımlarla Devam Ediyor

       Kurulduğu günden bu güne kalite ve uygun fiyat prensibi ile devam eden firmamız  sağlık çalışanlarının taleplerini en üst derece  kalite ile üreterek bu konuda sektöre öncü olmuştur. Sağlık çalışanlarının alt üst beden farklı  tercihini TÜRKİYE'de ilk hizmete sunan firmamız kısa bir sonra sektöre yön vererek  diğer firmalar bu konuda çalışma yapmıştır.  

        2016 yılı katolog yılı olacağından bu yıl içersinde 30 bin adet kotolog dağımı yapılacak ve tüm Türkiye'de bayililikler verilecektir.  Özelsa Forma bayisi demek kalitenin ve uygun fiyatın adresi olacaktır.  Kotolog çekimlerimiz ve  ürün çeşitlerimizin artması için gerekli araştırma ve planlamalar yapılmaktadır.  Kısa süre içersinde yüzlerce çeşit model renk ve kalitesiyle kotloglarımız müşterilerimize gönderilecektir. 

       Fakat bizler ÖZELSA FORMA olarak katolog çekimlerinde fiyatı yüksek mankenleri kullanarak maliyet artışı yerine reklam işini siz kullanıcılarımıza bırakarak daha uygun seçenek olan gerçek sağlık personelllerini katolog çekimlerimizde kullanacağız.  Katma değeri olmayan bir artısı olmayan tanınmış mankenlere verecegimiz parayı sizlere daha uygun fiyattan forma imkanı sağlamak bizler için ve müşterilerimiz için daha hayırlısıdır. 

      Özelsa Forma olarak 2016 yılı katolog çekim yılı ve bayilik yılı olacağından 2017 planlarımızı da şimdiden yaptık. 2017 yılı içersinde İSTANBUL da 2 Ankara da 1 ve İzmir de 1 ŞUBE açarak sizlere kaliteyi ayağınıza daha uygun fiyata getirecegiz.  İstanbul avrupa yakası ve anadolu yakasında İzmir in menemen konak  bölgesinde ve Ankara da Sağlık Bakanlığına yakın bölgede iş yerlerini kiralayarak şübelerimizi 2017 yılı içersinde faliyete geçirecegiz.  


   Özelsa Forma  sektöre yön verdiginden dolayı 2 yıl gibi kısa sürede  kapasitesinin üstünde sparişler almaya devam etmekte olduğunda 12 metre kare ile başladığımız medikal giyim hemşire forması doktor önlüğü sektöründe an itibari ile   1 İmalathane 1 depo ve 1 de satış ofisi ve 11 çalışanımız ile hizmet vermekteyiz.  Ayrıca yeni imalathane  ve depo yapım inşaatı devam etmektedir. Yeni yapılacak imalathane ve depo ile birlikte imalathane kapasitemiz 60 kişiye çıkacaktır.  Değerli müşterilerimiz bizi tercih ederek bize güç kattığınız için  teşekkür ederiz. 

 

No comments:

Post a Comment

Haberdata.com Güncel Son Dakika Haberleri